Over mezelf

In 2017 ben ik afgestudeerd als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, gespecialiseerd in sportkinesitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Onlangs, juli 2021, behaalde ik met succes mijn postgraduaat diploma Manuele Therapie aan de Universiteit Gent.

Mijn passie voor de beweging van het menselijk lichaam begon met mijn balletlessen die ik sinds mijn kindertijd volgde. Ik oefende de complexe bewegingen op elk moment van de dag en overal waar ik de ruimte had. Als tiener besloot ik mijn droom en passie na te jagen door moderne dans te studeren aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, Nederland. Na een aantal jaar hard werken en mijn grenzen verleggen, studeerde ik in 2012 af als professioneel danseres in Moderne dans en Theaterdans.

Tijdens mijn dansstudies heb ik vaak de hulp van een kinesist moeten inroepen om de blessures te behandelen die ik helaas opliep tijdens het intensieve trainingsprogramma. Ik begon echt geïnteresseerd te raken in de mechanische, biochemische en fysiologische aspecten van hoe het menselijk lichaam beweegt. Daarom besloot ik mijn kennis over beweging te verdiepen door kinesitherapie en revalidatiewetenschappen te studeren aan de Vrije Universiteit Brussel. Door mijn achtergrond en mijn sterke affiniteit met dansers en artiesten, specialiseerde ik mij in sportkinesitherapie. In 2017 rondde ik mijn Master af.

Om mijn kennis nog verder te verdiepen en mensen gerichter te kunnen helpen, ben ik in 2020 gestart met een postgraduaat Manuele Therapie aan de UGent en heb ik in 2021 mijn diploma behaald.

Mijn missie is om mensen te helpen slimmer en makkelijker te bewegen. Ik wil helpen bewegen te vergemakkelijken, ongeacht hun vaardigheidsniveau en leeftijd. Iedereen heeft een lichaam en heeft het recht om zijn bewegingsmogelijkheden te verkennen!

Als voormalig danseres ben ik ook erg geïnspireerd om dansers en andere artiesten te helpen met hun blessures, zodat ze altijd hun beste prestaties kunnen leveren.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie!