Contacteer me

Afspraak kinesitherapie: Afspraak boeken via bovenstaande knop (online), mail of telefonisch.
Huisbezoek: Enkel telefonisch of via mail.
Afspraak danstechniek coaching: Afspraak boeken via bovenstaande knop (online), mail of telefonisch.

Annuleringsvoorwaarden: Een afspraak moet minstens 24 uur op voorhand geannuleerd worden. Als de afspraak niet tijdig geannuleerd is, zal deze voor 100% aangerekend worden.

Routebeschrijving

De straat is recent aangelegd, waardoor deze soms via een GPS niet te vinden is. Via Google Maps of Waze is dit wel makkelijk terug te vinden. Het adres dat u kan ingeven in een GPS die de Place Olivier Strebelle niet kent is: Engelandstraat 497, 1180 Ukkel. Dan volgt u de bocht mee tot de praktijk.

Let op, soms geeft de GPS een andere weg aan dan hieronder uitgelegd.

Volg de Engelandstraat tot het ovalen rondpunt met de metrohalte Engeland. Neem de tweede afslag, Gulden Kasteelstraat, en volg deze tot het stoplicht. Sla daar de eerste straat linksaf, Horzelstraat, en neem vervolgens ook opnieuw de eerste straat links, Vleeskersenstraat. Volg de richtingsaanwijzers naar Latour de Freins. Ga rechtdoor, twee bruggen onderdoor. Volg na de tweede brug de Gazellelaan verder en neem vanaf de tweede brug de tweede straat links, opnieuw de Engelandstraat. Volg hier de bocht naar rechts mee en rij rechtdoor tot de Place Olivier Strebelle. U bent aangekomen aan de praktijk.

Met het station aan uw rechterkant, neem de Godshuizenlaan in oostelijke richting. Volg deze rechtdoor tot een stoplicht. Sla daar linksaf in de Engelandstraat. Volg de richtingsaanwijzers naar Latour de Freins. Neem de eerste straat rechts, nog steeds de Engelandstraat, en volg de bocht mee naar rechts en rij rechtdoor tot de Place Olivier Strebelle. U bent aangekomen aan de praktijk.

Rij in westelijke richting tot het kruispunt met de Dolezlaan. Sla linksaf in de Dolezlaan naar het zuiden toe tot een stoplicht. Sla daar rechtsaf in de Engelandstraat. Volg de richtingsaanwijzers naar Latour de Freins. Neem de eerste straat rechts, nog steeds de Engelandstraat, en volg de bocht mee naar rechts en rij rechtdoor tot de Place Olivier Strebelle. U bent aangekomen aan de praktijk.

Neem de Sint-Jobsesteenweg in westelijke richting en ga rechtdoor bij het rondpunt, 1e afslag. Sla dan meteen de eerste straat linksaf, Dolezlaan. Bij het kruispunt aan het einde van de straat, sla rechtsaf en volg de Dolezlaan tot het stoplicht. Neem de eerste straat rechts, nog steeds de Engelandstraat, en volg de bocht mee naar rechts en rij rechtdoor tot de Place Olivier Strebelle. U bent aangekomen aan de praktijk.

Parkeren

Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen aan de zijkant van het gebouw met de nummer 3. Deze zijn gemarkeerd met bordjes. Het betreft de tweede plaats en de voorlaatste parkeerplaats.

Je kan in de hele buurt gratis op straat parkeren.

Openbaar Vervoer

  • Bus 37, 43 – halte Pasteur of Gazelle
  • Tram 51 – halte Engeland